Iniciatives


Crímenes de Lucindo

Estat de la campanya: FINALITZADA

Vols rebre informacio sobre aquesta accio
Explora » Iniciatives » Sensibilització » Crímenes de Lucindo

Crímenes de Lucindo

¿Estás implicad@? - Crímenes de Lucindo va ser una una campanya presencial de sensibilització sobre la relació entre els boscos i el canvi climàtic duta a terme a diverses universitats de l’Estat Espanyol i d’Amèrica Llatina.

Va consistir en l'aparició de diverses "escenes del crim" i en la creació d’un web interactiu que simulava un interrogatori policial en el qual s’acusava als internautes d’estar implicats en la deforestació dels boscos tropicals, i se'ls proposava l'adquisició voluntària de 5 compromisos per ajudar a revertir la situació.

 

 

 

La iniciativa ja ha finalitzat.

La campanya va estar present a 47 universitats de l’Estat Espanyol i dues d’Amèrica Llatina. Amb això vam tenir impacte potencial directe sobre 1.036.924 alumnes.

El web va estar actiu al llarg de 5 anys i va rebre molts visitants, als quals va convidar a l'acció i a la difusió del missatge. 

Aquesta campanya, que va comptar amb el suport del Ministerio de Medio Ambiente durant 2007, va ser complementada amb actualitzacions del blog informatiu  "Frena el cambio climático"