Explora » Iniciatives » Educació » Plant for the planet: "Stop talking, start planting"

Plant for the planet: "Stop talking, start planting"

Plant for the planet va néixer fa 4 anys en una escola d'Alemanya com un treball de classe on es pretenia engendrar solucions per a mobilitzar a la gent contra el canvi climàtic. No obstant això la idea que els menors fossin els que instessin als adults a actuar des de les grans esferes ha quallat de tal manera, que s'ha convertit en un fenomen mundial que desperta passions i segueix amb una carrera meteòrica carregada també d'ambició.

Sota el lema "Stop talking, start planting" el grup de joves encapçalats pel noi de 13 anys Felix Finkbeiner impulsen el projecte que s'estén com la pòlvora incentivant la creació de tallers en els centres escolars per tal de formar "ambassadors for climate justice", convidar-los a fer propostes locals per tal de millorar el panorama mediambiental, i instar als adults a que "deixin de parlar i comencin a actuar".

Acciónatura, juntament amb la Fundació Príncep de Girona i la Generalitat de Catalunya col·aborarà amb Plant for th Planet en la seva carrera a l'Estat Espanyol. 

Escriu-nos a info@accionatura.org, o truca'ns, i t'explicarem com participar-hi.

El dia 23 de juny de 2011 es va celebrar el primer taller PLANT FOR THE PLANET on van participar alumnes de 5 instituts diferents de Girona i Barcelona. D'aquesta "Acadeny van sortir propostes interessantíssimes que cal seguir, i temim previst organitzar-ne més.