Explora » Iniciatives » Educació » documental HOME

documental HOME

Com a part del projecte de difusió de la pel·lícula HOME, de Yann Arthus-Bertrand, Acciónatura va traduir al castellà la guia pedagògica per a escoles i en promou la difusió, de tal manera que els valors mediambientals del film es puguin difondre entre l’alumnat.

Per descarregar el dossier visita:

http://www.home-educ.org/langue.htm

 

Per descarregar el dossier visita:

http://www.home-educ.org/langue.htm

Per poder veure la pel·lícula visita:

http://www.home-2009.com/us/index.html


El 5 de juny de 2009, per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, Acciónatura va presentar el film Home a Barcelona en col·laboració amb el CCCB, l’Ajuntament de Barcelona i Eco-Unión.

La pel·lícula, que es va poder visionar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona durant tot el dia de forma gratuïta, va comptar amb un gran nombre d’assistents. D’aquesta manera, es va aconseguir un gran èxit de convocatòria i es va complir l’objectiu de Yann Arthus-Bertrand, director del film, Luc Besson, distribuïdor, i François-Henri Pinault, President del Grup PPR, espònsor oficial de la pel·lícula, que volien aconseguir arribar al major nombre de públic possible en un sol dia.

Sinopsi

La pel·lícula HOME, de Yann Arthus-Bertrand mostra com el nostre impacte sobre la Terra és més gran del que pot suportar: consumim massa i estem a punt d’esgotar tots els recursos. El preu a pagar és considerable, però és massa tard per ser pessimistes. A la humanitat li queden 10 anys escassos per invertir la tendència, conscienciar-se de l’explotació desmesurada de les riqueses de la Terra y canviar la forma de consum.

Per poder veure la pel·lícula visita:

http://www.home-2009.com/us/index.html