Qui somSom membres de:Coneix » Qui som » Equip natura » El Patronat

El Patronat

El Patronat vetlla perquè l’organització treballi per aconseguir els objectius fundacionals. Supervisa i aprova les decisions que afecten els objectius, les estratègies, els plans i els programes. 

Actualment, el Patronat està format per dotze persones vinculades al món mediambiental i empresarial.

  • President: Carlos Casanovas.
    Llicenciat en Ciències Químiques per la UB. Conseller de la Corporació Uniland.
  • Vicepresidenta: Ana Esteve.
    Enginyera tècnica Agrícola, especialitat en Hortofruiticultura i jardineria. Màster en Arquitectura del Paisatge i títol en Landscape Design. Programa de Direcció General de l'IESE. Dissenyadora del paisatge.
  • Vocals: 

Kenty Richardson.
Llicenciat en Dret Internacional i Europeu. Màster en Dret Ambiental i postgraus en Dret Europeu i Economia i Medi Ambient. Expert en relacions internacionals pel Centre per a l'Empresa i el Medi Ambient del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Josep Maria Catà.
Llicenciat en Dret. Conseller i soci de Quantica Asesores, SA.

Ezequiel Giró.
Llicenciat en Prehistòria i Història Antiga per la UB. Master in Business Administration per ESADE. President i conseller delegat de Gimar, SL (Grup Giró)

Josep Maria Mallarach.
Llicenciat en Ciències Geològiques. Master of Science in Environmental Sciences. Membre de la Comissió Mundial d'Àrees Protegides de la UICN i consultor ambiental. Professor de masters en cinc universitats.

Ferran Rodés.
Llicenciat en Econòmiques. Conseller de Media Planning Grup.

Jordi Gallego.
Enginyer de camins, Canals i Ports per la UPC. MBA per INSEAD de Fontainebleau. Conseller i Director General de Hera Holding i President de l’Associació d’Empreses de Medi Ambient (ASEMA)

Jordi Cañas.
Llicenciat en Ciències biològiques. Director de Tractament i Gestió de Residus a Acciona. Va ser director general de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya entre 2003 i 2006.

Josep Maria Piera.
Vicepresident executiu de SCPF.

Anna Gallés.
Llicenciada en Belles Arts, posteriorment especialitzada en dibuix científic. Ornitòloga i naturalista. Col·laboradora activa en diverses organitzacions conservacionistes a nivell nacional i internacional.

Secretari (no patró): Raimon Bergós
Llicenciat en Dret. Diplomat en Comunitats Europees. Director del Bufet Bergós. Exdirector de l'Assessoria Jurídica del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona'92. Cap de l'Assessoria Jurídica del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004. Secretari de la Fundació FC Barcelona

Patró honorífic: Jürg Michael Suter