Comunicació


Campanyes destacades

Coneix » Comunicació

Comunicació

27/10/2016

4rt rodal #Selvans preservat gràcies a la iniciativa CompensaNatura!


- Hem tancat un acord amb l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès per a la preservació íntegra a 25 anys d’un bosc de 4,95 hectàrees considerat d’alt valor natural.

- L’acció ha consistit en un pagament per serveis ambientals a l’Ajuntament (ens propietari de la forest “Rodolà” que conté el rodal) gràcies a la implicació econòmica en la iniciativa #CompensaNatura per part de la multinacional catalana Grup Giró, que ha dut a terme una primera “compensació de l’ocupació del sòl” de les seves oficines i fàbriques.

- El rodal custodiat es destinarà a lliure dinàmica natural i forma part del Bosc Singular de Catalunya anomenat “La Clapera”, que en total fa 16,37 ha.

- Amb un interès paisatgístic i ecològic excepcional, destaca el grau de maduresa de llur estructura arbrada, composada principalment per faig (Fagus sylvatica).

- Es tracta del 4rt rodal d'alt valor natural que preservem en el marc del nostre programa #Selvans, i la implicació de persones i organitzacions a la nostra iniciativa CompensaNatura.

- Us animem a implicar-vos ajudant a preservar un àrea com a mínim EQUIVALENT a l'àrea que ocupeu amb les vostres oficines, vivendes, botigues, etc. A www.compensanatura.org

Us podeu descarregar la notícia en PDF a continuació.


pdf PDF( 469 KB )