Comunicació


Campanyes destacades

Coneix » Comunicació » Actualitat » Notícies

Notícies

24/11/2016

Divendres 25 de novembre els BanysDeBosc Selvans presents a 3 esdeveniments


Si hi aneu, us animem a piular amb els hashtags #BanysDeBosc #Selvans i a mencionar la nostra compte de twitter @accionatura

A OLOT, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, es celebra la jornada “Els itineraris terapèutics en boscos madurs”, organitzada des del mateix Parc Natural, el Departament de Territori i Sostenibilitat, i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i on tindrem una presència molt destacada.

Hi intervindran en Jaume Hidalgo Colomé, coordinador del nostre programa Selvans, i Isabel Verdaguer Foz, una de les 2 guies  forestals terapèutiques formadores adscrites als #BanysDeBosc #Selvans (Coordinadora de Biotop.Treballem per la natura). També es comentarà els resultats del primer estudi a nivell europeo, que s'ha desenvolupat a Catalunya, sobre els efectes dels BanysDeBosc en els símptomes de la fibromiàlgia, amb l’assistència d’Acciónatura a nivell forestal. Teniu el programa en aquest enllaç, amb unes inscripcions que ja han arribat a les 90 persones.

A SOLSONA, es celebren les “4es Jornades Catalanes de Síndromes de Sensibilitat Central” al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. La 2a ponència central corre a càrrec de Cristina Oriol Zerbe, metgessa de família col·laboradora del nostre programa de BanysDeBosc, amb una  ponència sobre “Bosc i Salut: Banys de Bosc”. Teniu una noticia en aquest enllaç. També hi assistiran Ester Corrales Baz, 2a guia forestal terapèutica adscrita al projecte (Coordinadora de RuralSalut), i la Silvia Cabrera, psicòloga general sanitària col·laboradora dels BanysDeBosc Selvans.

Divendres 25 i dissabte 26 es dur a terme al municipi de BOSSÒST (Vall d'Aran) la presentació del projecte "Endinsa't", una col·laboració entre l'Ajuntament de BOssòst, l'Associació Silene, i Acciónatura, on volem treballar conjuntament el benestar integral a través de la natura i l'espiritualitat. Divendres es fa una presentació a l'Ajuntament, i dissabte una sortida amb el veïnat. L’objectiu del projecte és impulsar la creació d'uns primers espais forestals amb una funcionalitat terapèutica i espirituals a la Vall d'Aran. Aquí la noticia de l'Ajuntament de Bossòst.

La pàgina oficial nostra sobre els BanysDeBosc Selvans és www.banysdebosc.cat

"Persones que cuiden dels boscos, boscos que cuiden de les persones."